Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 3 aprilie 2012

CHEMARE LA REZISTENȚĂ NAȚIONALĂ! (7 APRILIE, ORELE 14, PIAȚA UNIVERSITĂȚII)


Federatia Fostilor Detinuti Politici, Fundatia "Ion Gavrila Ogoranu", Fundatia BunaVestire si Partidul Totul Pentru Tara va cheama sambata 7 aprilie la orele 14 in Piata Universitatii (la fantana) la
REZISTENTA NATIONALA!

De 22 de ani o casta de jefuitori proveniti din nomenclatura comunista, inaltati pe jertfele martirilor anticomunisti din inchisori si ale tinerilor din decembrie 1989, sfideaza poporul roman. Semnarea contractului cu Chevron pentru exploatarea gazelor de sist si sustinerea proiectului criminal de la Rosia Montana sunt doar ultimele dintr-un lung sir de abuzuri ale acestor oameni fara niciun Dumnezeu. Ei au tradat idealul Reintregirii Neamului, au facut concesii intolerabile UDMR-ului de dragul puterii, au dat marile tunuri, au incurajat si sustinut coruptia, au incurajat avortul, au subminat familia au indepartat oamenii cinstiti si competenti de politica au alungat pe romani din propria tara iar tara au inglodat-o in datorii fara sa aiba macar un plan economic de dezvoltare durabila. Aceeasi oameni proveniti din nomenclatura comunista sfideaza poporul de 22 de ani de pe bancile parlamentului, din fotolii ministeriale si ne ranjesc had de pe ecranele televizoarelor. Veniti cu noi sa cerem o clasa politica noua, primenita de ramasitele comunismului, cu oameni devotati interesului national.Vor fi alaturi de noi supravietuitori ai temnitelor comuniste, luptatori din decembrie 89 si veterani ai Pietei Universitatii 1990.

VENITI CU NOI! REZISTENTA NATIONALA! TOTUL PENTRU TARA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”