Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 13 iunie 2012

Deviza „TOTUL PENTRU TIMIȘOARA” a fost ... furată de Nicolae Robu, noul primar.

După ce avocatul cămătar Butuza (ex-candidat la Primăria Timișoara) ne-a furat sloganul ”Uniți pentru Timișoara”, a venit rândul lui Nicolae Robu (noul primar al orașului) să ne fure deviza „TOTUL PENTRU TIMIȘOARA” . Deviza „TOTUL PENTRU TIMIȘOARA” (variantă derivată din denumirea și crezul Partidului „Totul pentru Țară”), creată și lansată pentru alegerile locale, a fost pusă ca slogan pe pagina personală de internet a lui Nicolae Robu... Hoții au tupeu. Să vedeți cât de adânc bagă mâna în următorii patru ani....


2 comentarii:

Anonim spunea...

comunistii copiaza stilul, gunoaiele

Stefan spunea...

Nenorociți. Așa fac toți nemernicii ăștia de politicieni. Nu valorează nici o ceapă degerată. Vedeți dacă până și Ponta, individul comunist cu pretenții de prim-ministru a plagiat teza de DOCTORAT!!! 300 de pagini, fraților!!! S-a crezut spartan după ce a terminat copy-paste...
Incredibil. Oricum, nu aveam așteptări de la Robu.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”