Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 22 iunie 2012

Protest cu fulare la gât și pete de ketchup, în fața casei lui Adrian Năstase

Mai multi tineri s-au adunat joi seara in fata casei lui Adrian Nastase din Strada Muzeul Zambaccian, protestand fata de gestul fostului premier de a incerca sa se sinucida "pentru a scapa de rigorile legii". Prostestatarii, care poarta fulare la gat si s-au manjit cu rosu pe fata, facand trimitere la modul in care Nastase a fost dus cu ambulanta dupa ce s-a impuscat, sustin ca tentativa de sinucidere ar fi fost o inscenare.
Potrivit Romania TV, unul dintre tineri a spus ca este vorba de un protest pasnic, mesajul pe care vor sa il transmita fiind acela ca Adrian Nastase "trebuie sa aiba demnitatea de a merge in arest".

De asemenea, tinerii sustin, potrivit Realitatea TV, ca presa a incercat sa-l victimizeze pe Adrian Nastase si ca in realitate a fost vorba de un simulacru de sinucidere, in niciun caz de un incident care ar fi putut sa-i puna viata in pericol fostului premier.

Demersul a fost initiat de revista Kamikaze, care a creat un eveniment pe Facebook prin care utilizatorii retelei de socializare sunt invitati joi seara, la ora 20.00, la "o mica plimbare de la Zambaccian la spitalul Floreasca in cinstea democratiei, a libertatii si-a adevarului istoric. Veniti cu un fular cat mai scump si, eventual, cu o pata mica de ketchup undeva in zona gatului. Justice for the justice!".

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-12586044-protest-fata-casei-lui-adrian-nastase.htm

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce mici sunteti?Dar poate bine platiti.

Aratati nu ca Nastase cu fulurul la gat, cica niste teroristi arabi.

Imi starniti mila.Ce gandire puteti avea.

EdS spunea...

Mergi cu ideea pana la capat. Platiti de catre cine? Ca sa..ce?
La tine e clar. Ai debarcat aici sa il pupi in cur online pe Nastase, coruptul sef al Romaniei. Ai uitat cine e nemernicul asta? Ai uitat de OUG 31/2002? Poate de asta nu ti-a pasat, fiind doar un individ care s-a limitat sa se multumeasca cu a-l pupa in c*** pe Nasty. Dar de combinatele vandute de Nastase pe NIMIC iti aduci aminte? Sidex, Petromidia samd...
Contractul cu Bechtel...
DAR DE ROȘIA MONTANĂ ITI MAI AMINTEȘTI??? NASTASE A FOST AUTORUL ACELEI TICALOSII CARE DUREAZA SI AZI SI CARE I-A ANGRENAT PE TOTI POLITICIENII DIN TOATE PARTIDELE....

Anonim spunea...

verificati Ip-ul celei care a comentat...sunt curios daca e din jud Dolj sau din Bucuresti

www.LUPTA-NS.info spunea...

@Anonim, aici nu facem politie politica. Sa isi exprime optiunea liber si civilizat, n-avem nimic impotriva.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”