Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 17 iunie 2012

World of PSD: Bestia bolșevică se întoarce!

Ciuma este o boală contagioasă, produsă de bacteria Yersinia Pestis. Şobolanii sunt vectorii de transmitere a bolii la om prin intermediul purecilor. Are trei forme de manifestare: pulmonară, septicemică şi bubonică. Cea mai spectaculoasă era forma bubonică, care se manifesta prin febră mare, transpiraţii abundente, dureri musculare intense şi apariţia unor umflături mari în zona axilară şi în zona gâtului, respectiv bubonii. Agonia bolnavilor era lungă şi dureroasă.
"CIUMA ROŞIE" nu este mai puțin periculoasă, odată instalată în trupul ţării e foarte greu de tratat, dar ... din fericire, poate fi prevenită prin efortul nostru comun. Să nu lăsăm ca boala să ne învingă!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”