Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 iulie 2012

Google are o campanie mondială pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali. Vei continua să foloseşti Google?

Google a lansat, sâmbătă, campania "Legalize Love", o iniţiativă care sprijină legalizarea în lumea întreagă a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, informează huffingtonpost.com.

Potrivit site-ului Dot429.com, campania "Legalize Love" a debutat în Polonia şi în Singapore şi "se va concentra în acele zone cu culturi homofobe, unde există legi anti-gay". Campania va opera şi în toate oraşele din lume în care Google are o reprezentanţă oficială.
Google şi-a manifestat şi în trecut sprijinul pentru legalizarea căsătoriilor gay. În 2008, grupul american a înfiinţat un blog special, pentru a contracara amendamentul din California prin care autorităţile din acest stat american doreau să interzică mariajele între persoanele de acelaşi sex (amendamentul a fost adoptat).

În 2012, de Sfântul Valentin, Google a postat pe pagina sa oficială un logo dedicat căsătoriilor gay.

1 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Spurcați. Eu folosesc alt browser de multă vreme și sunt mulțumit de el. Sunt mai mici și nu cred că au bani de dat și bulangiilor. :)))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”