Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 2 iulie 2012

Letonia: Naționaliștii au sărbătorit eliberarea țării lor de către trupele Germaniei național-socialiste. Evreimea, ștrangulată de propria furie și ură

Letonia a organiza un marş, la 1 iulie, pentru a aniversa eliberarea ţării lor de către Germania naţional-socialistă.

"Național-socialiștii au pus capăt crimelor regimului sovietic, iar acest lucru este un motiv de sărbătoare", a declarat reporterilor unul dintre organizatorii marșului, Uldis Freimanis.
Marșul care comemorează intrarea trupelor germane în Riga are loc în capitala letonă începând cu anul 2010. Anul trecut, evenimentul a atras 1.500 de participanţi [şi nu doar câteva duzini cum raporta agenția jidovită de știri Ria Novosti], care purtau pancarte cu inscripţia "Letonii nu cedează" şi steaguri naţionale.

"Uniunea letonă contra nazismului", o asociație care trăiește din bani publici și este subordonată unor interese evreiești anti-letone, a cerut interzicerea manifestației și impunerea unor legi totalitare care să interzică istoricilor negarea holocau$tului. Legile pe care încearcă să le impună urmăresc pedepsirea tuturor celor ce spun adevăruri incomode pentru colectivitatea evreiască, susținătoarea și colaboratoarea criminalilor sovietici. Amintim că asemenea legi totalitare există deja în majoritatea țărilor membre ale Uniunii Europene.

Guvernul leton a declarat că ţara a fost ocupată de iudeo-bolşevici în perioada 1940 - 1991. Ocupația iudeo-bolșevică este un fapt istoric pe care nimeni nu-l mai poate nega astăzi în mod rezonabil ... cu excepţia Rusiei, moştenitoarea Uniunii Sovietice iudeo-bolșevice, care neagă faptele orbeşte. Atitudinea loială a autorităţilor letone cu privire la istorie, care reflectă conştiinţa finală a poporului referitoare la rolul eliberator al germanilor, enerveaza la cel mai înalt nivel Moscova şi evreimea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”