Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 26 august 2012

Germania totalitară: Acțiuni represive contra naționaliștilor. Alte trei grupări naționaliste interzise în Renania de Nord Westfalia

În Germania totalitarismul își arată, din nou, fața hidoasă după ce au fost interzise trei grupări naționaliste într-o singură zi. Joi, 23 august 2012, în zona de vest a Germaniei, Renania de Nord Westfalia, nu mai puțin de 900 de polițiști din forțele de represiune au fost mobilizați într-o acțiune contra grupărilor naționaliste "Kameradschaft Aachener Land", "Nationaler Widerstand Dortmund" și "Kameradschaft Hamm".

După desantul celor 900 de zbiri ai sistemului represiv în 32 de orașe din Renania de Nord Westfalia, poliția a etalat așa-zisul arsenal găsit în locuințele unor „periculoși” patrioți: arme de airsoft, cuțite, bastoane, sprayuri cu gaz iritant folosite pentru autoapărare. Pentru aceste obiecte nici nu sunt necesare autorizații speciale din partea instituțiilor statului, dar este un artificiu de imagine pentru a justifica acțiunile contra rezistenței naționale. Au mai fost ridicate materiale de propagandă care, de asemenea, nu încălcau legile din Germania.

În lunile martie, aprilie și mai, alte grupări naționaliste au fost interzise ca urmare a acțiunilor lui Ralf Jaeger, ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia. Acesta a promis că va continua măsurile contra patrioților germani, țelul său fiind eradicare opoziției față de sistemul anti-german. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”