Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 15 noiembrie 2012

Europenii sunt persecutați pentru că au opinii anti-islamice

Datorită ocupării moscheei din Poitiers, acțiune realizată cu câteva săptămâni în urmă, Génération Identitaire a avut o acoperire extinsă în mass-media franceză care nu a putut ocoli relatarea evenimentului. La acțiune a participat și tânărul de 23 de ani Damien Rieu, unul dintre purtătorii de cuvânt ai grupului. Până în urmă cu câteva zile a fost angajat stagiar la o editură din Lyon, responsabil pentru comunicare. A fost concediat ca urmare a activismul său politic. Șeful său l-a sunat și l-a anunțat că este concediat pentru interviurile date după acțiunea de la moscheea din Poitiers și de la Convenția Identitară. Damien a publicat un mesaj pe o pagină de internet în care anunța că își caută un loc de muncă.

Cu câteva zile în urmă un documentar despre Sharia4Belgium (grup musulman extremist) a fost difuzat la televiziunea belgiană. În cadrul emisiunii purtătorul de cuvânt al mișcării Fouad Belkacem a declarat că ei nu simt niciun "dram de respect" pentru belgienii non-musulmani. "Avem religia noastră: superioară celei pe care o aveți voi. Avem sistemul nostru: superior sistemului vostru. Avem valorile noastre: superioare alor voastre". Ca răspuns la acest mesaj, Stéphanie Gilson, studentă la colegiul IPES în Verviers, a scris pe pagina ei de Facebook: "Superior nouă? Mă scuzați? LOL și un mare LOL".
Ea, de asemenea, a scris că în clasa ei de la colegiu erau două fete care au spus același tip de lucruri și au speriat-o. Ziua următoare cele două fete la care făcea referire au atacat-o în colegiu, aruncând spre ea cu o bancă și mai multe scaune. Toate cele trei fete au fost suspendate de la colegiu pentru o zi, direcțiunea spunându-i că ea nu a avut dreptul să-și exprime opiniile despre musulmani pe pagina ei de Facebook. Refuzând să accepte acest lucru, Stéphanie a renunțat la colegiu și a depus o plângere la poliție. "Eu sunt victima, și tot ce am făcut a fost să îmi exprim opinia."

5 comentarii:

Anonim spunea...

Respect,domnisoarei Stephanie Gilson,rusine autoritatilor belgiene pentru lasitatea afisata,88!
NederDac

Alin Sorescu spunea...

Dezastruos este faptul ca societatea pe care ei o apara nu ii apara la randul lor. Sunt anesteziati de otrava propagandei corecta politic ce se revarsa din mass-media. Jurnalistii sunt cancerul civilizatiei noastre!

PrintulTrac spunea...

Multiculturalitate , toleranta fata de arabi(sandniggers) in sfarsit a veni vreme scadentei pentru aceste erori. Niciodata nu pot fi tolerant cu o religie asa de materialista cu o spiritualitate superficiala ca islamul.

Mjollnir spunea...

Abia astept sa se intample ceva de genul asta cuiva cunoscut. O sa rup in doua cateva jeguri musulmane.

1Autonom spunea...

Eu cred că ar fi mai bine să nu i se întâmple așa ceva unui cunoscut și să nu se mai întâmple în România așa ceva. Că și aici s-a întâmplat, asta te pot asigura (nu era vorba de musulmani, era alt motiv, dar tot politic corect).

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”