Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 9 noiembrie 2012

Un tren a lovit un tir încărcat cu fasole și orez. Țiganii au furat toată marfa!

Un tir a fost lovit de trenul InterRegio 2066 Sibiu-Râmnicu Vâlcea după ce a derapat și a ajuns pe linia de cale ferată. În vreme ce o persoană era transportată la spital, iar șoferului i se acordau îngrijiri medicale la locul accidentului, un stol de țigani din comuna Racovița s-au năpustit ca adevărați suboameni pentru a prăda tirul. Cele 18 tone de fasole și orez au fost furate sub privirile neputincioase ale șoferului rănit. “S-a evaportat marfa mea, acum o plătesc din buzunar pentru că nu era asiguartă”, a declarat şoferul tirului. În momentul în care comunități întregi se comportă cu o lipsă totală de sentimente umane și nu au urme de civilizație elementară, devenind un pericol pentru societate, singura soluție este ca în jurul ei să fie ridicate garduri cu sârmă ghimpată.


2 comentarii:

PrintulTrac spunea...

Romania le da ajutoare sociale degeaba.Cand ma gandesc ca nu a fost terminat canalul Dunare Bucuresti, am o idee, o idee proasta caci ar incepe sa sara cu gura cei de la Bruxelles(cum sa-i pui sa munceasca pentru ajutoare impotriva vointei lor? ,faceti ca noi dati-le pomeni cum dam noi maimutelor din Africa si Orientul apropiat astea sunt "valorile europene"),si alta problema ar disparea lopetile ,cazmalele ,tarnacoapele la fier vechi.

Anonim spunea...

Cum sa te astepti de la o etnie infractionala sa aiba macar u strop de umanitate in ei. Neo-Marxisti de la Brusell tin sa apere asfel de infractori. Abia astept sa vina si vrema nationalismului cand vom da de pamant cu socialism comunismul neomarxist Democratia este o sarlatanie politicianista.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”