Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 31 decembrie 2007

HASHIM THACI DECLARA : "IUBESC ISRAELUL"


Hasim Thaci, poreclit "Sarpele", este posibil sa devina prim-ministru al Kosovo si e fost comandant al autointitulatei "Armate de Eliberare a Kosovoului", dar se entuziasmeaza de Israel ca un copil care isi aminteste de o excursie la Disney World. Thachi a declarat ranjind :"Iubesc Israelul. Ce tara minunata. Kosovo e un prieten al Israelului". Thaci, 39 de ani e cunoscut terorist sustinut de Al Quaeda si mafiot : "Am intalnit atat de multi lideri mari cand am fost acolo - Natanyahu, Sharon - ii admir cu adevarat", continua Thaci, referindu-se la fostii prim-ministri ai Israelului, Benjamin Netanyahu si Ariel Sharon. Cu provincia Kosovo pregatindu-se sa-si declare independenta de Serbia urmand ani de negocieri esuate si expirarea termenului limita (10 decembrie) impus de SUA pentru o intelegere cu sarbii, Thaci e pregatit sa devina prim-ministrul celei mai noi tari din Europa.

Kosovo numara 2,2 milioane de locuitori, 90% dintre ei sunt albanezi cu radacini musulmane.

Cu toate astea, Kosovo este leaganul natiunii sarbe si pentru el Serbia pare hotarata sa renunte la integrarea in Uniunea Europeana.


In fotografie, Thachi si generalul Clarck.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”