Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 30 martie 2008

In vizor! "Tineretul patriotic german (HDJ) - sa fie interzis!"

"Tineretul patriotic german" ar trebui interzis dupa pararea expertului interior al SPD, Niels Annen. Motive elocvente in acest sens nu exista, dar a venit din nou vremea pentru a interzice ceva. Ce ar fi mai la indemana, decat o organizatie, care efectueaza tabere de cercetasi , si care ar putea fi usor catalogata drept "tabara de antrenamente paramilitare".
Motiv bun pentru emisiunea Panorama de pe canalul ARD, sa exclame : "Scolarizare Nazi pentru copii – guvernul priveste fara a lua masuri".
Singura masura adoptata de Ministerul de Interne German, a fost in octombrie 2007, si a prevazut doar interzicerea uniformelor si nimic mai mult. Asa-zisul expert pentru siguranta, Niels Annen, isi motiveaza lipsa de succes printr-o posibila "trauma" in urma esecului interzicerii a NPD. Oare sa fie mai grea interzicerea unei asociatii decat a unui Partid ? Cu siguranta aceasta s-ar fi intamplat mult mai devreme daca ar fi existat dovezile necesare initierii procedurii de interzicere.
De asemenea se doreste etichetarea asociatiei HDJ ca si urmasa a "Wiking-Jugend", interzisa in1994, dar ce nu se spune este ca HDJ (Heimattreue deutsche Jugend) exista inca inainte de acea data si astfel concomitent cu "Wiking-Jugend", sub denumirea DHJ (Deutsche Heimattreue Jugend). ( Altermedia Germania )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”