Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 7 septembrie 2008

Tabără de tigani ridicată în curtea Spitalului Judeţean

Aflam din ziarul Evenimentul zilei ca o familie de tigani din Galaţi şi-a stabilit, sâmbătă dimineaţă, cartierul general în curtea Spitalului Judeţean Arad.

Tiganii şi-au instalat maşina, patru corturi şi câteva saltele pe spaţiul verde din spatele bisericuţei din curtea spitalului.

„Avem un băiat aici, la spital, e accidentat. Suntem într-o situaţie dureroasă, şi tradiţia noastră spune că trebuie să fim aproape de bolnav“, a explicat Costel Stănescu, unul dintre cei 12 tigani.

Ieri-dimineaţă, conducerea spitalului a cerut ajutorul poliţiei pentru a-i determina pe tigani să-şi demonteze tabăra improvizată. „Au două persoane internate în urma unui accident rutier. Am solicitat ajutorul poliţiei pentru a nu se repeta situaţia“, spune directorul spitalului, Mirandolina Prişcă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”