Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 28 octombrie 2008

Bill White, lider al American National Socialist Workers Party, arestat si detinut la inchisoarea din Roanoke

In data de 17 octombrie 2008 a fost arestat Bill White, comandant al American National Socialist Workers Party (ANSWP) sub acuzatia ca ar fi facut publice numele si adresa, respectiv numarul de telefon al unui jurat membru al juriul care l-a condamnat pe Matt Hale la 40 de ani de inchisoare pentru ca ar fi planuit asasinarea unui judecator.
Numele juratului este Mark P. Hoffman, evreu, homosexual, are un "partener" negru si este activist anti-rasist(membru al unei organizatii care milita activ pentru condamnarea lui Hale!)... Hoffman avea toate motivele sa il condamne pe Matt Hale, lider al Church of the Creator.
White a admis ca a postat acele informatii pe saitul sau, Overthrow.com (acum nefunctional) dar ca nu a facut asta pentru a instiga la violenta ci doar a pus in discutie corectitudinea actului de justitie.
Daca Bill White va fi gasit vinovat el risca o pedeapsa de 10 ani inchisoare si 250.000 $ amenda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”