Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 23 octombrie 2008

Nu asculta vorbele dusmanilor !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca am gasit explicatiile pentru putinatatea comentariilor postate de vizitatorii acestui blog.
1) Continutul materialelor fiind provocativ, nazist si incitator la ura, face ca nu putini vizitatori sa incerce postarea de comentarii contrare spiritului blogului.
Ca urmare, dupa o "viata" scurta, autorul vigilent al blogului are grija sa faca postarea disparuta, ca sa nu impurifice spiritul sau curat de culoare verde-bruna.
Am aflat-o din experienta proprie, cand cel ce semneaza cu "soldatdac88", exasperat de opiniile mele a decis sa elimine fizic cateva din postarile mele, dupa buna traditie a libertatii de expresie naziste.
Iar acum comentariile trebuie sa treaca si prin aprobarea sa prealabila.
2) O explicatie suplimentara a situatiei aproapa generale de "zero comentarii" este pur si simplu lipsa de entuziasm a vizitatorilor de a adera la pozitia saitului.
Poate, ca solutie, d-l soldat dac ar putea sa posteze comentarii fictive, pentru a salva aparentele si a-si produce putina satisfactie...
E posibil ca nici prezenta postare nu va tine mult sau nu va fi publicata deloc, dar e bine ca autorul blogului sa vada realitatea si sa stie ca ea e clara si altora.
Cat despre afisele naziste postate, ele produc o senzatie de greata.
Numai bne. Anonim 1.

Lupta NS spunea...

Inainte de toate, nu e niciunul dintre noi exasperat de comentariile tale, evreule 'cumsecade'. E amuzant sa vezi ca exista atata contradictie intr-un singur om.
1) Materialele sunt in mare parte preluate din ziarele mediei de sistem care le publica undeva la subsol. Noi le aducem in prim-plan. E asta "provocativ, nazist si incitator la ura"??? Voi vedeti anti-semitism peste tot.
Da ti-am eliminat un comentariu incitator la violenta "anti-nazista". Desigur,,,, justificata, nu-i asa??? evreule cumsecade...
2) Saitul nu este prea interesat de CANTITATEA de comentarii . Pe noi ne intereseaza doar sa raspandim ceea ce voi nu vreti sa se vada. Si din punctul asta de vedere avem destule realizari de care suntem mandri.
Afisele ww2 sunt superbe si multi ne-au scris ca vor sa postam si altele. Asa ca, dupa ce lasi din mana colectia de Stalags, ( http://lupta-ns.blogspot.com/2008/09/stalags-holocaust-i-pornografie-n.html )poti sa iti completezi colectia cu noi afise ww2. ;)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”