Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 2 noiembrie 2008

Preşedintele Băsescu şi românii, acuzaţi de antisemitism în ziarul israelian “Haaretz”

Autorul unui articol publicat de cotidianul israelian Haaretz ataca furibund poporul roman si pe presedintele Romaniei acuzandu-ne de anti-semitism. Articolul se intituleaza “Antisemitismul este viu si loveste în România”. Folosim extrasele din ziarul Cotidianul pe care le vom comenta pe scurt. Ura impotriva romanilor a lui Cellu Rozenberg , autorul articolului, este evidenta.
Autorul articolului din Haaretz pleaca de la incidentul recent din Bucuresti cand in cimitirul evreiesc 200 de pietre funerare ar fi fost distruse. Destul pentru el pentru a acuza un intreg popor de anti-semitism. Uitand ca evreii din Bucuresti au vandut cimitirele in scopuri pur comerciale. Ca urmare a acestui gheseft, buldozerele au intrat adanc in ciolanele stramosilor lor pentru a ridica diferite constructii, dupa cum se poate vedea din articolele urmatoareArticol1 Articol2 Poate e in regula deca e pe bani pentru ca nu am vazut nimic scris de tastatura domnului Rozenberg ca semn de protest la ceea ce au facut liderii evreilor din Romania.
“Antisemitismul românesc este adânc plantat în solul ţării, udat din plin de sângele evreiesc. În aproape fiecare oraş unde trăiesc evrei, aceştia au fost subiectul crimelor şi tâlhăriilor - duse la capăt de cetăţeni obişnuiţi, dar susţinuţi de regim - atât înainte de Al Doilea Război Mondial, cât şi după. Nu este de mirare că istoricul Hannah Arendt descrie România ca fiind cea mai antisemită ţară dintre toate” Aici delirul atinge cote maxime. Acest baron Munchausen minte cu nerusinare uitand de protectia pe care au avut-o evreii in anii razboiului pe teritoriul Romaniei in fata dorintelor Reichului de a fi deportati. Acest evreu anti-roman este un nesimtit care are tupeul sa ne acuze pana si de faptul ca dupa al doilea razboi mondial "evreii au fost sistematic deportati si eliminati" iar "lacrimile" autorului nu se poticnesc. Noi nu plangem, nu ne vaicarim dar rememoram scrasnind din dinti cand ne amintim ca cei ce au adus satanismul comunist in Romania si ne-au asasinat cei mai buni fii ai neamului au fost tocmai conationalii sai. Peste 2 milioane de arestati si 300 mii de morti, asta a insemnat Holocaustul evreilor impotriva Romanilor! Spre lectura recomandam materialele Crimele comuniştilor evrei comise împotriva românilor în 1940
Holocaustul evreiesc impotriva Romanilor
Dar sa nu uitam de la ce a plecat autorul articolului. De la o nevinovata declaratie a Presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
"... remarcele preşedintelui Băsescu la o conferinţă de presă de pe aeroportul Bucureşti la întoarcerea din Siria, în urmă cu o săptămână, arată că există altă Românie decât cea a pastramei şi a vinului - România antisemitismului. Siria, a spus Băsescu, este învecinată cu următoarele ţări: Irak, Liban şi Palestina”. Autorul scrie că “este bine cunoscut faptul că preşedintele României nu este foarte bine educat, dar în calitatea sa de fost căpitan de vas te-ai aştepta să ştie măcar puţină geografie şi istorie. I-a scăpat oare faptul că nu există o ţară numită Palestina, ci altă ţară, chiar dacă mică, la graniţa Siriei - una numită Israel? E păcat că Ministerul de Externe nu a găsit de cuviinţă să răspundă dur acestor remarce. Încă nu este prea târziu.” Te pufneste rasul nu altceva. Aici chiar nu mai e nimic de comentat. Doar pentru ca Presedintele Romaniei spune ca Siria se invecineaza cu Palestina si nu cu Israelul, gata, e anti-semitism... Nebunie evreiasca..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”