Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 26 decembrie 2008

Valhalla

Cu ajutorul saitului lanternativa.info ( descrierea de mai jos ii apartine) am aflat de un film animat foarte bun cu tematica din mitologia nordica.

Totul a inceput cand micutii Tjalfe and Røskva, impreuna cu familia lor, au avut ca oaspeti pe puternicul Thor dimpreuna cu siretul Loke.

Dupa o seara de taifas la gura sobei, in care Thor a povestit luptele sale cu gigantul Jörmungandr, a venit vremea de somn. In timpul noptii insa…



3 comentarii:

Anonim spunea...

Heh, frumos filmul. :) Merita vazut.

Anonim spunea...

frumos ai furat de pe kogaionon.info amice

Lupta NS spunea...

Am precizat de unde este luat acest material si saitul respectiv (lanternativa.info)nu iti apartine. Nici nu am vazut acest text la linkul postat de tine. Ce ai vrut de fapt? Sa faci putina publicitate saitului tau? Chiar nu inteleg de ce te-ai bagat in seama...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”