Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Din nepasarea autoritatilor: Clădirile istorice din Piaţa Unirii se dezintegrează


Gropi imense in asfalt, cladiri de o certa valoare arhitecturala care se transforma in palate cu turnulete si acoperis de tabla, cladiri istorice in paragina, asa arata Timisoara de astazi din cauza nepasarii si incompetentei primarului Gheorghe Ciuhandu si a altor functionari din administratia locala.


Angajaţii firmelor din imobilul cu nr. 6 din Piaţa Unirii au trecut, ieri după amiaza, la un pas de moarte. Din cauza ploii, dar mai ales ca o consecinţă a proprietarilor care nu au renovat clădirea, o bucată din acoperiş şi din zidul de susţinere au căzut în curtea interioară a clădirii. „Am trecut la un pas de moarte”, ne-a declarat angajata uneia dintre firme. „Cu doar câteva minute înainte de dezastru am vrut să plec din sediu, dar am amânat plecarea din cauza ploii. Bucata din acoperiş a căzut chiar în dreptul uşii mele. Puteam să fiu acum sub cărămizi”. Chiriaşii îi acuză pe cei cinci proprietari ai clădirii că nu au făcut reparaţiile necesare la acoperiş. „Este o clădire istorică situată în plin centrul oraşului, Piaţa Unirii, un simbol al Timişoarei. Din păcate, nimeni, nici măcar autorităţile locale nu văd ceea ce se întâmplă în spatele faţadelor. Proprietarii cer doar bani pentru chirie şi nu fac nimic. Ar trebui ca cineva să le atragă atenţia şi să-i tragă la răspundere, până nu se întâmplă ceva mai grav”, mai spune unul dintre chiriaşi. Sursa: Ziuadevest.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”