Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 3 februarie 2009

America in cadere libera: Justitia americana va fi condusa pentru prima data de un negru


Pentru prima data, un negru va ocupa fotoliul de secretar al Justitiei americane. Senatul Statelor Unite l-a confirmat pe Eric Holder (foto dreapta) în acest post, cu 75 de voturi contra 2.

Amânat de mai multe ori, votul care l-a confirmat pe Holder, 58 de ani, a urmat dupa trei ore de dezbateri între democrati si republicani. Acestia din urma i-au reprosat lui Holder fapte controversate pe vremea când era numarul doi al Ministerului Justitiei în timpul celui de-al doilea mandat al lui Bill Clinton. In ultimele ore ale lui Clinton la Casa Alba, Holder l-a gratiat pe afaceristul Marc Rich. Magnat evreu (foto stanga), cu cetatenie americana si israeliana, Rich s-a aflat ani de zile pe lista FBI-ului, fiind acuzat in 1983 de evaziune fiscala. “Faima” miliardarului a ajuns si in Romania in anii ’90. El a facut afaceri paguboase pentru statul roman la rafinaria Petromidia-Navodari, folosind regimul preferential introdus de guvernul Petre Roman*. Sursa:Gardianul.ro
(*Petre Roman fiind la randul sau tot evreu, pe numele real Neulander - nota Lupta NS)

1 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit visul celor de la Hollywood se implineste; in multe filme vedeai cate un afro-american (sic!) judecator si care ii tragea peste nas vreunui avocat sau procuror "caucazian"... :))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”