Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 februarie 2009

Garda Maghiara ia atitudine in cazul crimei din Veszprém

Jobbik a iesit in strada ieri seara aratandu-si nemultumirea fata de felul in care pe parcursul ultimilor 20 de ani politia maghiara si alte institutii ale statului au gestionat problemele criminalitatii.
Membrii Jobikk au cerut politiei sa ii aresteze cat mai curand pe criminali si sa faca publice rezultatele investigatiei.
Jobikk a mai afirmat prin vocea lui Vona Gábor, liderul gruparii, ca in acest moment politia se afla in imposibilitatea de a garanta siguranta persoanelor si ca daca autoritatile statului nu isi fac datoria atunci Garda Maghiara va face dreptate.
Totodata acestia au spus ca in cazul in care este necesar vor face totul pentru reinstituirea pedepsei cu moartea. Sursa: jobikk.hu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”