Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 23 februarie 2009

In 2050, in Italia se vor naste mai multi copii de imigranti decat italieniIn anul 2050, in Italia, se vor naste mai multi copii de imigranti decat bebelusi italieni in cazul in care se va mentine actuala dinamica demografica, potrivit unui studiu.

Italia este una dintre tarile cu cea mai redusa rata a natalitatii, de numai 1,29 copii nascuti in medie in 2007 de catre o femeie italiana.

In prezent unul din 10 copii care se nasc in aceasta tara este al unei mame imigrante, informeaza Agerpres.

La 1 ianuarie 2008, din cei 59, 619 milioane de locuitori ai Italiei, numarul imigrantilor rezidenti legal este de 3,43 milioane, adica cu circa 494.000 mai multi decat la 1 ianuarie 2007. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”