Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 14 februarie 2009

Marian Cozma, victima mafiei tiganesti!


Dezvăluirile unui bărbat care afirmase că a făcut parte din banda ucigaşilor au stârnit vâlvă ieri, la Veszprem. Bărbatul susţine că este acum informator al Poliţiei şi s-a arătat extrem de revoltat de modul în care este tratată ancheta de către forţele de ordine.

În opinia sa, Poliţia ştie exact din ce trăia de ani buni banda criminalilor şi nu a făcut niciodată un pas concret pentru a o stopa.

"POLIŢIŞTII POZEAZĂ ÎN SFINŢI"

Bărbatul, cu antecedente penale serioase, susţine că în spatele asasinării lui Cozma este un război între bande rivale. "Mă revoltă modul în care poliţiştii pozează în sfinţi. Ştiu de ani buni despre aceasta bandă, ştiu cine sunt, cum trăiesc, de unde câştigă banii. Probabil ştiau că se pregătesc de ceva sâmbăta trecută, totuşi nu au intervenit. Dacă Poliţia, acum zece ani, când au început violenţele, i-ar fi prins, nu se întâmpla nimic. Este exclus ca aceştia să fi venit să danseze la Veszprem. Exclus! Au venit cu un scop concret. Căutau pe cineva! Au căutat să îşi extindă influenţa, să terorizeze clubul. Metoda este binecu­nos­cută. Creează scandal, acum de exemplu au refuzat să plătească, sparg tot, apoi revin a doua zi şi cer taxă de protecţie. În ce constă această taxă? 10% din încasările zilnice plus bodyguarzi pentru local, plătiţi de ei. Aşa au procedat şi în celelalte locuri. Nu te poţi lupta cu ei, nu te poţi împotrivi. Cine nu plăteşte o încurcă! Exact asta s-a întâmplat la Veszprem, numai că au interve­nit handbaliştii, cu care nu se cunoşteau. Poliţia vrea să iasă basma curată, când e evident ce s-a în­tâmplat: gaşca lui Sztojka venise să preia clu­­bul", a declarat bărbatul, sub rezerva anonimatului, ziarului Veszpremi Naplo. Potrivit bărbatului, clanul care terorizează zona Lacului Balaton este format din 100-120 de familii de ţigani. Sursa: jurnalul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”