Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 februarie 2009

TRAGEDIE! Handbalistul Marian Cozma a fost omorât de ţigani in Ungaria! "Au băgat 3 cuţite în el!"


Tragedia loveşte handbalul românesc! Handbalistul român Marian Cozma, jucător în Ungaria la Veszprem, a fost înjughiat mortal într-o discotecă azi noapte, în oraşul maghiar, de către nişte localnici de etnie ţigănească cu care intrase în conflict!

Alţi doi coechipieri, sârbii Ivan Pesic si Zarko Sesum au fost răniţi! Cei doi au fost internaţi la terapie intensivă!
Unul dintre ei au fost înjunghiat în rinichi, iar celălalt are grave traumatisme cranio cerebrale.

"Aşa este, am fost şi eu informat, nu pot să cred!", a confirmat informaţia pentru ProSport, cel mai bun prieten al său, Rareş Jurcă.

Printre lacrimi tatăl lui Marian, Petre Cozma a declarat pentru ProSport: „Rareş m-a sunat de dimineaţă. Sunt terminat, nu ştiu ce să cred. Născuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, şi s-au dus să sărbătorească. A ieşit un conflict şi băiatul meu a ieşit afară. Au băgat trei cuţite în el!Acum plec spre Ungaria, off Doamne, nu pot să cred, aseară la 11:30 vorbisem cu el şi era bine. Îşi făcea planuri de viitor!"

Marian Cozma confirmase pentru ProSport că se retrăsese din echipa naţională. Sursa:prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”