Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 28 februarie 2009

VOR SĂ O SALVEZE - Elevii şi dascălii s-au aliat pentru o cauză nobilă.

Elevii şi dascălii Colegiului Naţional Bănăţean fac tot posibilul ca să o ajute pe una din profesoarele unităţii de învăţământ. Alatură-te şi tu!

RO04RZBROOOOO60011409655 Titularul contului este Maria Motoruga. Femeia suferă de o boală extrem de rară, anevrism. Ca să poată trăi are nevoie de o operaţie în străinătate. Ioana Szabo, profesoară de biologie la Colegiul Naţional Bănăţean, suferă de anevrism, o afecţiune rar întâlnită la noi în ţară. Femeia s-a născut cu această maladie şi singura ei şansă de supravieţuire este o intervenţie chirurgicală în străinătate, însă nu are posibilitatea financiară de a realiza operaţia. Vestea a căzut ca un trăznet pentru colegii şi elevii săi. Acum, aceştia încearcă să îi ofere tot sprijinul de care profesoara are nevoie - atât din punct de vedere financiar, cât şi moral. Până în acest moment, cei de la Colegiul Bănătean au reuşit să adune doar o mică parte din suma necesară.Femeia are doar 37 de ani şi este mama a doi copii minori. Colegii săi au fost în permanenţă alături de ea şi au încurajat-o. Boala însă nu iartă... Ioana Szabo şi-a pierdut deja vederea.În această dimineaţă, Ioana Szabo a plecat, împreună cu mama sa, spre o clinică de specialitate din Italia. Starea ei este în continuare foarte gravă.Costurile operaţiei de care are nevoie profesoara de biologie depăşesc 10.000 de euro. Suma este mult prea mare pentru buzunarul unui dascăl. Sursa: Realitateatm.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”