Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 2 martie 2009

Astazi se implinesc 17 ani de la razboiul ruso-roman de pe Nistru


Astăzi se împlinesc 17 ani de la declanşarea de către forţele paramilitare pro-rusesti ale regimului de la Tiraspol a razboiului ruso-roman de la Nistru.

Astăzi, Uniunea Naţională a Veteranilor Războiului pentru Independenţă şi Uniunea Veteranilor „Sfântul Gheorghe Biruitorul" de la Chisinau, organizează mai multe acţiuni de comemorare a eroilor căzuţi pentru independenţa şi integritatea teritorială a Basarabiei. Potrivit datelor oficiale, în conflictul armat de la Nistru şi-au pierdut viaţa 287 de persoane, circa 40 au fost date dispărute şi alte 3500 au fost rănite, transmite Romanian Global News.

Scurta retrospectiva pe saitul rgnpress.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”