Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 martie 2009

Atentie la tiganii care va suna la usa. Nu-i primiti in casa!


Un grup de tigani care furau din locuinte, prinsi in timp ce isi «filau» victimele

Sase hoti de etnie tiganeasca au fost retinuti de catre efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dolj in Craiova. Tâlharii au avut ghinionul sa incerce sa actioneze exact in timp ce jandarmii si politistii craioveni executau o misiune de prevenire si combatere a furturilor din locuinte si autoturisme, in baza Planului „Strada 2009”. Acestia s-au dovedit a fi autorii mai multor spargeri de apartamente din Arad si Drobeta-Turnu Severin.

In timpul unei actiuni, jandarmii craioveni au observat un grup suspect de sase tigani (doi barbati si patru femei) care se deplasa prin Craiova cu un autoturism inmatriculat in Germania. Jandarmii au urmarit grupul in mai multe locuri din Craiova, studiindu-le comportamentul si modul de actiune. La un moment dat, masina in care erau suspectii a oprit in parcarea a doua blocuri de pe Calea Bucuresti. Acolo, trei tiganci au coborât din autoturism, au intrat in scarile celor doua blocuri si au inceput sa sune din apartament in apartament. Acestea solicitau celor care le deschideau sa le schimbe diverse sume de bani in bancnote mai mici, sa le vânda diferite bunuri sau sa achizitioneze deseuri de hârtie, metale feroase sau neferoase. De fapt, aceasta era o diversiune, tigancile având intentia de a fila locul unde acestia isi tin banii sau alte bunuri de valoare, fara sa stie ca la rândul lor erau filate. In momentul in care a aparut echipajul jandarmilor, tiganii au incercat sa fuga. Atunci acestia au intervenit, le-au blocat drumul si au solicitat sprijinul politiei. Continuare la Gardialul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”