Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 1 martie 2009

Copil român de 8 ani, abuzat sexual de un italian sub privirile altor copii

Un copil de nationalitate romana a fost abuzat sexual de un italian de 28 de ani, sustine Corriere della Sera, citind rapoarte ale politiei din Napoli. Scenele de groaza s-au petrecut in fata surorii copilului, presupusul pedofil fiind un apropiat al familiei de romani.

Acestia, vinzatori ambulanti care stateau intr-o tabara de imigranti de linga Napoli, si-au lasat cei doi copii in grija vecinilor. Unul dintre cei in care romanii au avut incredere a fost chiar presupus pedofil, anunta Corriere.

In acest moment, Aniello Gradito - italianul de 28 de ani - este in arest, autoritatile stringind probe si marturii pentru trimiterea sa in judecata. Sursa: hotnews.ro foto: un carabinier in casa presupusului pedofil

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”