Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 3 martie 2009

Romania totalitara. Statul politienesc pune capat brutal unei manifestari pasnice din fata cabinetului bolsevicului Ion Ilici Iliescu

Iliescu a primit urari


Dupa cum puteti vedea din clipul de mai sus, Grupul de Actiune Noii Golani au hotarat sa faca un gest simbolic de protest impotriva responsabilului de crimele din 1989 si 1990, mumia bolsevica, Ion Ilici Iliescu. Conducatorul care a manipulat Revolutia Romana Anticomunista creind diversiune, confuzie si teroare in zilele lui decembrie 1989 pentru ca apoi sa se instaureze in capul statului roman calcand in beltile de sange nevinovat. Si-a mentinut puterea cu pretul unor noi victime in mineriada din 1990. Crimele ale nu se pot uita. Obiectivul oricarui anticomunist real este Iliescu condamnat pentru sangele varsat.
Intorcandu-ne la evenimentul de astazi, postam inca o dovada ca Ion Ilici Iliescu nu-si poate sarbatori nici macar ziua de nastere fara sa creeze un nou abuz de tip totalitar. Batrani manipulati de Ion Ilici Iliescu, acest guru al unor pensionari schiloditi moral, ataca verbal si agreseaza fizic tinerii protestatari pasnici. Apoi urmeaza ca jandarmii sa brutalizeze tinerii pentru a-i duce la sectie si a le da o amenda pentru legea nr 61/91, tulburarea linistii si ordinii publice, desi nu iau cu ei niciun martor care sa le sustina probele, mai mult nici nu au facut nicio ancheta la fata locului. Aceste brute primesc bani de la noi, contribuabilii cinstiti, dar ne brutalizeaza la ordinul unor politicieni teroristi.

ProTv informeaza ca "La politie, cinci dintre ei au fost amendati. Pe numele celui de-al saselea s-a intocmit dosar penal. Purta la pantaloni, ilegal, o arma alba, mai exact un lant decorativ".

1 comentarii:

Lucian - Attila Blaga spunea...

ionel, ionelule...mai animalule!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”