Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 12 aprilie 2009

Adevarul!


Un roman basarabeam care nu se teme sa spuna adevarul in gura mare, inconjurat de o multime de comunisti. Urmariti-l ca merita!

3 comentarii:

Corneliu spunea...

Am urmarit cu atentie spusele acestui revoltat si vorbaret basarabean. Sunt fara rezerve de acord cu aspiratiile romanilor de dincolo pentru inlaturarea regimului absurd existent.
Un lucru ramane insa strident: omul se simte dator sa "jidaneasca" de cateva ori in discursul lui improvizat. Ramai cu ideea ca acesti "jidani" sunt de fapt cauza relelor din Basarabia.
E desigur pe linia voastra de gandire. Dar provoaca greata.
Am trimis in orice caz clipul mai multor prieteni, ca sa nu uite pe ce lume de ura se afla.

NS_Local spunea...

Orice om care spune adevarul despre voi inseamna ca va uraste. Hah. Jidovul etern...

Corneliu spunea...

Draga NS_local, cred ca ai facut o mica inversare. Se pare ca dupa conceptia ta oricine spune un lucru rau despre evrei exprima adevarul. Haa, antisemitul etern.
Si ca sa ne intoarcem la subiectul corespondentei, ai putea sa explici cum tin evreii Basarabia sub stapanire comunista, cand nu se afla nici un picior de evreu in conducerea acestei provincii?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”