Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 14 aprilie 2009

Igor Smirnov, liderul comunisto-mafiot de la Tiraspol, isi continua delirul...


Smirnov i-a felicitat pe tiraspoleni cu ocazia aniversarii "eliberarii de sub ocupatia romano-germana"

Liderul separatist de la Tiraspol i-a felicitat pe locuitorii orasului Tiraspol cu ocazia implinii a 65 de ani de la "eliberarea" acestuia de sub "ocupatia romano-germana", printr-un mesaj in care acuza abuzurile "fascistilor romani", transmite Agerpres. "Fascistii romani si germani au facut 970 de zile legea pe pamantul transnistrean, creand chiar si o provincie 'Transnistria', visand la Romania Mare de la Nistru pana la Tisa, la o misiune de civilizare pe pamanturile ocupate, la robi ascultatori si plantatii rodnice", se spune in mesajul adresat de Smirnov. In continuarea mesajului sau, Smirnov proslaveste "vitejia transnistrenilor" care nu s-au resemnat.
Liderul de la Tiraspol ii acuza si pe "fascistii-nationalisti" moldoveni, "urmasi ai maresalului Antonescu", care, in anii '90 ai secolului trecut, "au incercat din nou sa cucereasca" Transnistria.
Smirnov afirma de asemenea ca in conditiile instabilitatii din Republica Moldova aparatorul sigur al intereselor poporului transnistrean este armata, declarand ca autoritatile vor intari in continuare capacitatea de aparare a fortelor militare. sursa: ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”