Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 3 aprilie 2009

Italia: Linie de autobuz separata pentru imigrantii din Foggia


Regia de transport in comun din orasul Foggia, Italia, a decis sa infiinteze o linie de autobuz numai pentru imigrantii care locuiesc in cartierul Borgo Mezzanone, ca sa nu mai existe conflicte intre acestia si italieni.

Linia de transport in comun 24 preoraseneasca pentru imigranti va circula incepand de luni in paralel cu liniile numarul 10, 11, 14 si 31 la intervale orare diferite, decizie luata miercuri de prefectura orasului si reprezentantii regiei de transport in comun, anunta Corriere dela Serra.

Imigrantii care locuiesc in cartierul Mezzanone vor putea ajunge cu autobuzul 24 pana in centrul orasului Foggia. Decizia a fost luata dupa ce in urma cu o luna un sofer de autobuz a fost batut de un imigrant. sursa: ziare.com

6 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Mai putin si le pune si un semn distinctiv pe mana. Jigodii mari acesti italieni!

Lupta NS spunea...

Jigodii, pentru asta? Imigrantii non-europeni nu au ce cauta in Italia. Sa ramana acasa. Italieniii au dreptul sa ii trateze acolo asa cum doresc. Daca nu le convine, sa plece. Ba eu ii gasesc debili pentru ca ii primesc acolo pe cei ce ii fura, ii ucid si le violeaza femeile.

Ion de la Chiuiesti spunea...

De ce i-au primit atunci? De ce au dat atatea "gratieri", care le-a dat drepturi, ani de-a randul? Ai vazut studiul care zicea ca infractiunile imigrantilor romani reprezinta doar vreo 6 % din toate ce se fac in Italia, si de aia tot noi suntem vanati! Sunt jigodii mari. Am stat in Italia, am facut si afaceri cu ei, si nu imi schomb parerea. Intreaba oamenii de afaceri din Timisoara, daca esti de acolo, de ce se feresc sa mai faca afaceri cu italienii?

Harkonnen spunea...

@SoldatDac

100% de acord, desi nu ma omor dupa macaronari...

Lupta NS spunea...

Ion. Faci mari confuzii intre popor si cei ce il conduc. Poporul a dat "gratieri"? Poporul italian (la fel ca Harkonnen nu am simpatii exceptionale pt broscari) s-a comportat cu ospitalitate fata de straini pentru ca au fost neprevazatori, nu au simtit ca isi leaga de gat un pietroi. Acum s-a umplut paharul. E destul. 6% ti se pare putin? Atunci sa inchidem gura si cand vine vb despre tigani. Mai ales ca sunt "de-ai casei". Daca i-am tolerat pana acum, sa ii toleram pana ne elimina complet.
Nu stiu ce treaba au italienii din TM (nu imi plac deloc) cu Italienii din Italia, din casa lor.
Trebuie sa iti imaginezi o tara ca fiind casa unui popor. Proprietatea lui SFANTA! Iar intr-o casa nu intri daca nu esti dorit. Nu calci proprietatea cuiva fara acceptul sau. E asa de greu?
O tara se ridica prin efortul continuu a zeci si zeci de generatii. Muncind zi de zi! Atunci vin de aiurea niste termite pentru a rade tot. Zi de zi continuu pana nu mai ramane nimic. E ok asa???

criss spunea...

Nu e rea ideea cu semnul distinctiv pe mana, Ioane! NU ii simpatizez nici eu pe macaronari, dar ii inteleg; oamenii sunt disperati! S-au saturat de lipitorile venite de pretutindeni, care vor sa-si faca cuiburi acolo. In ceea ce priveste pe "romanii" care locuiesc pe meleaguri italiene, aia numai romani nu sunt. In proportie de 80% sunt ciori, iar personal ma bucur ca au dorinta fanatica de a pleca din Romania. Sa se duca si sa uite drumul de intoarcere!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”