Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 26 aprilie 2009

Kelemen: Limba maghiara trebuie recunoscuta ca limba oficiala


UDMR trebuie sa munceasca 'zi de zi' pentru recunoasterea limbii maghiare ca limba oficiala la nivel local si regional, a declarat la Congresul UDMR, presedintele executiv al formatiunii politice, Kelemen Hunor.

El a spus ca politica UDMR trebuie sa se axeze 'pe dorintele si
asteptarile maghiarilor din Transilvania'.

In acest context, el a spus ca politicienii maghiari trebuie sa munceasca pentru utilizarea neingradita a limbii materne, 'nu doar in familie sau la scoli, ci si in rezolvarea problemelor cotidiene - in institutii, spitale, chiar si la tribunal'. sursa: ziare.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Astia incep sa intreaca masura.Orice ai face,orice le-ai da nu e bine,pana nu-si vor vedea implinite planurile lor barbare si hortiste.Astia ori as nebuni de legat,ori vor razboi?!

Sandor spunea...

Nu-i cale de intoarcere. Vom trai si vom vedea.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”