Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 3 aprilie 2009

Lenin luat la tinta


Dupa ce o statuie a sangerosului dictator comunist Vladimir Ilici Lenin a fost aruncata miercuri in aer, o reprezentare a dictatorului sovietic, aflata in regiunea muntoasa Pyatigorsk din sudul Rusiei, a fost distrusa joi.

Un imens portret al lui Lenin a fost mazgalit cu vopsea, pe chipul sau fiind desenata o svastica. Acest portret dateaza din 1925 si este restaurat anual, parand mereu proaspat pictat, informeaza AFP.

Potrivit politiei locale, portretul din regiunea cunoscuta sub denumirea "Stancile lui Lenin" a fost distrus in totalitate.

Tot mai multi tineri rusi sunt hotarati sa elimine simbolurile comuniste si sa se implice in lupta politica pentru un viitor nationalist al Rusiei.

Despre un alt atac relateaza ziua.ro

Un portret gigantic al lui Lenin vandalizat in regiunea Stavropol, o statuie a acestuia "impodobita" cu o peruca si o alta partial distrusa - atacurile impotriva statuilor liderului bolsevic se intensifica in Rusia, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Cea mai recenta umilinta: o statuie a lui Lenin din Volgograd a fost impodobita cu o coada de cal asezata pe "capul" liderului comunist, a anuntat primaria acestui oras.
Cu o zi inainte, la Sankt Petersburg, o alta statuie a lui Lenin a fost avariata: de posterior i-a fost prins un dispozitiv exploziv.

4 comentarii:

Harkonnen spunea...

Cam tarziu, dar acest Ulianov capata ce merita... Sper ca sa ajunga acolo unde a ajuns si ststemul pe care l-a creat: la groapa de gunoi a istoriei...

88!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu el l-a creeat, prietene!

Lupta NS spunea...

Ion, nu inteleg de ce esti asa de ingaduitor cu cel ce a adus la 1917 Teroarea bolsevica in Rusia si in Europa de Est. Ai prins perioada comunista in Romania si nu inteleg cum de ai uitat. Cum mai poti fi stangist?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu intelege gresit! Eu zic doar ca Lenin a fost un pion in mana sionistilor care l-au finantat. Comunismul a fost experimentul lor. Am prins perioada comunista, dar cred cu toata convingerea ca dictatura comunista a fost "pistol cu apa" fata de ce va urma in viitorul apropiat. Din pacate, iti vei aduce aminte de vorbele mele.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”