Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 28 aprilie 2009

Ministrul israelian de Externe: Credeti-ma, SUA accepta toate deciziile noastre


Administratia Obama va lansa noi initiative de pace in Orientul Mijlociu doar daca Israelul vrea aceast lucru, a declarat seful diplomatiei israeliene, Avigdor Lieberman (foto), transmite Hotnews.ro.

"Credeti-ma, America e de acord cu toate deciziile noastre", a spus Lieberman, intr-un interviu recent pentru cotidianul Moskovskiy Komosolets, din care Haaretz citeaza cateva fragmente.

El a afirmat, de asemenea, ca nu Iranul, ci Afganistanul si Pakistanul reprezinta cele mai importante amenintari strategice pentru Israel. "Pakistanul este un stat nuclear, instabil, iar Afganistanul este amenintat sa fie preluat de catre talibani. Combinatia formeaza o regiune apropiata de radicalism condusa in spiritul lui Bin Laden", a afirmat Lieberman.
In ceea ce priveste solutia "doua state" (Israel si Palestina) propusa de unele cancelarii pentru a pune capat conflictului din regiune, ministrul a afirmat ca este "un slogan frumos caruia ii lipseste substanta". sursa: ziua.net

1 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Mda, stiam asta, dar sa o afirmi in gura mare cu atata siguranta si cinism, e deja obraznicie. Asta e..

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”