Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 27 mai 2009

"National-socialismul [aplicat] acum!"

Sambata, 23 mai 2009, gruparea nationalista olandeza Nederlandse Volks-Unie (NVU), in romaneste Uniunea Poporului Olandez, a organizat un mars impotriva capitalismului in localitatea Den Bosch din regiunea Noord-Brabant.

In imaginea alaturata il vedeti pe camaradul Constant Kusters, liderul NVU.

Participantii la mars au strigat lozinci anti-capitaliste iar participantii la mars care au tinut discursuri au luat apararea est-europenilor tinuti in sclavie de catre capitalista din Someren.

Ca o solutie la lacomia capitalista si la actuala criza nationalistii au strigat la unison: "National-socialismul [aplicat] acum!"

Extrema stanga (anarhisti, "anti-fascisti", activisti LGBT) si-a facut si ea prezenta in incercarea de a opri marsul legal al nationalistilor. Au provocat ca de obicei dezordine si acte de violenta. Mai multi extremisti de stanga au fost arestati.

Replica militantilor nationalisti, de la marsul NVU, la neputinta stangii de a gasi solutii pentru problemele olandezilor fost mesajul: "Noi suntem adevaratii socialisti!"


3 comentarii:

Anonim spunea...

hahaha, au fost ~15... ce penibil

Lupta NS spunea...

De ce au fost penibili? Pentru ca au fost doar 15 (cum spui tu, ei de fapt au fost cateva zeci de persoane)? Penibili sunt cei ce apar la fiecare manifestatie nationalista numai sa provoace dezordine. Sunt imbracati urat, neingrijiti, nespalati, injura, gata sa provoace violente si crime. Sunt oameni dezorientati si fara niciun crez in viata. Doar sa ii boicoteze pe cei ce ies in strada sa isi exprime ideile, crezurile si sa isi apere cultura. Ii admir pe cei ce iasa in strada, chiar si 3 daca sunt, pentru a-si exprima ideile in care cred. Ii respect chiar si pe cei ce ne combat daca o fac civilizat si cu buna credinta. Dar specia asta de "anti-fa" care nu au nicio idee decat "moarte nazistilor, ba!" , nu o suport si mi-e scarba de ei si imi provoaca voma.
Da, sunt penibili cei ce isi spun "anti-fa", sunt josnici si chiar sub-oameni.

Anonim spunea...

Bravo...SoldatulDac88 sunt de aceeasi parere ca si tine.Sustin 'National-socialismul' 88!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”