Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 4 mai 2009

"Rezistenta nationala" - o noua revista nationalista pentru tinerii cehi


Asociatia Tineretul Muncitorilor, formatiunea de tineret a Partidului Muncitorilor (DS) va incepe sa editeze un ziar nationalist intitulat Národní odpor/Rezistenta nationala, incepand cu luna iulie, a anuntat Martin Zbela, presedintele asociatiei.

Numele este acelasi ca si al grupului national-socialist, neinregistrat, Národní odpor.

Tineretul Muncitorilor a reusit sa obtina inregistrarea la Ministerul Culturii, a spus Zbela. Ziarul va aparea trimestrial, apoi lunar si se adreseaza tineretului.

Martin Zbela a spus ca inregistrarea numelui Národní odpor la Ministerul Culturii arata ca aceste cuvinte nu sunt interzise in Republica Ceha. Ministerul Culturii a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema.

Partidul Muncitorilor (DS) s-a aflat recent in mijlocul unor dispute privind interzicerea sa dupa ce membrii sai au luat atitudine impotriva inadaptabilei minoritati tiganesti a carei infractionalitate violenta pune in pericol viata cetatenilor cehi.

Asociatia Tineretul Muncitorilor a fost inregistrata de Ministerul de Interne pe 5 martie dupa ce Curtea Suprema de Justitie a respins cererea guvernului de a dizolva Partidul Muncitorilor.

Partidul Muncitorilor sustine ca doar cetatenii cehi sa aiba dreptul de a poseda pamant in Cehia, inchiderea centrelor de azil pentru straini, alegeri prezidentiale directe, retragerea Cehiei din NATO.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”