Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 16 mai 2009

Roman retinut la Atena banuit de complot impotriva Grupului Bilderberg

Reuniunea Grupului Bilderberg, desfasurata in perioada 14-16 mai, in capitala Greciei, nu a fost lipsita de incidente, in conditiile in care masurile de securitate sunt mult mai impresionante decat alte reuniuni internationale de mare insemnatate.

Aflate in alerta de gradul zero, autoritatile ateniene retin orice persoana suspecta, aflata in zona Hotelului Astir Palace, unde sunt cazati cei peste 100 de participanti la reuniune. Un roman a fost protagonistul unui incident, in care politistii atenieni l-au retinut, alaturi de alte persoane, pentru ca fotografiau in zona apropiata hotelului.
Presedintele RUFOn (Romanian UFO Network), Paul Dorneanu, a fost retinut de politistii greci, in timp ce facea fotografii, in Atena, in zona Hotelului Astir Palace, unde are loc reuniunea Grupului Bilderberg.

Paul Dorneanu relateaza pe site-ul www.infocon.ro, intr-un fel de jurnal, ce se intampla zilnic incepand cu 12 mai, la Atena. Ultima postare este chiar despre retinerea sa si a altor persoane de catre politistii atenieni. Despre acestia, Paul Dorneanu sustine ca ridica pe oricine care se plimba prin fata hotelului si pare a fi suspect.

Retinuti in ziua a 2-a
“Politia greaca aresteaza presa si pe oricine incearca sa faca poze la zonele din apropierea Hotelului Astir Palace unde sunt cazati participantii Bilderberg. Astazi am fost retinuti de politie in timp ce ne plimbam pe strada si faceam poze. Voi reveni cu mai multe detalii”.
Citeste mai departe materialul la gardianul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”