Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 16 iunie 2009

Clanurile rivale tiganesti terorizeaza Craiova din nou. Nimeni nu poate sa le puna capat?


Scandal între două grupări rivale, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. A fost nevoie de peste 60 de jandarmi şi membri ai detaşamentului de intervenţie rapidă, pentru ca cele două tabere de scandalagii să se liniştească. În urma conflictului, 3 persoane au fost rănite.

Conflictul a izbucnit spontan în curtea spitalului, între un grup de bărbaţi şi membrii unei familii de tigani.

Se pare că familia de tiganii fusese implicată într-un alt scandal, în aceeaşi zi, şi veniseră la spital împreună cu trei răniţi.

Oamenii au fost liniştiţi cu greu, abia după lăsarea întunericului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului de la Spitalul judeţean de Urgenţă Craiova. O singură persoană a rămas internată.

Politia craioveana se arata depasita de evenimente din cauza incompetentei si a coruptiei din interiorul institutiei. Totusi, cine poate interveni pentru a starpi clanurile tiganesti tot mai agresive? Cine poate restabili legea si ordinea in Craiova?

1 comentarii:

das spunea...

pamant care a dat tarii mari conducatori, a ajuns sa fie condus se scursuri tiganesti invadatoare ..

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”