Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 12 iunie 2009

Evreul Nati Meir isi cumpara si semnaturile pentru campania prezidentiala

Nati Meir si-a instalat un cort in Piata Universitatii, joi, unde a inceput sa stranga semnaturi pentru candidatura la presedintie, oferindu-le oamenilor periute de dinti in schimbul semnaturilor pentru inscrierea in cursa prezidentiala.

Candidatul la prezidentiale si-a inaugurat cortul de campanie declarand "cred ca o sa fiu un nou Obama in Romania. Daca un negru a putut sa castige campania in America, poate si un evreu in Romania", arata Mediafax.

Nati Meir, insotit de Monica Columbeanu, le-a oferit oamenilor periute si pasta de dinti, in schimbul semnaturilor.

Candidatul independent are de gand sa instaleze si alte corturi in Bucuresti, in toate sectoarele capitalei, unde va acorda si audiente, in fiecare zi, intre 12 si 13:00, mai putin sambata.

Pentru a se putea inscrie in cursa prezidentiala, Nati Meir are nevoie de 200.000 de semnaturi si tot atatea periute de dinti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”