Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 2 iunie 2009

Marea Britanie pierde 4,9 milioane de lire sterline pe zi din cauza imigrantilor


Economia britanica pierde 4,9 milioane de lire sterline pe zi, din cauza sumelor imense trimese acasa de imigranti.

Potrivit unei analize a Biroului National pentru Statistici, imigrantii au trimis acasa 4,1 miliarde de lire sterline, in 2007, relateaza Daily Mail.

Aceasta suma este aproape dubla fata de cea din 1998, cand se ridica la 2,3 miliarde de lire sterline, reflectand cresterea numarului muncitorilor imigranti in Marea Britanie.

De asemenea, britanicii care lucreaza in afara tarii lor au trimis acasa 2,4 miliarde de lire sterline, in 2007, pastrandu-se acelasi nivel din 1998. Astfel, rezulta o diferenta dintre banii intrati in tara si cei iesiti de 1,8 miliarde de lire sterline, adica 4,9 milioane de lire sterline pe zi.

"Ani de zile, ni s-a spus ca imigratia este benefica pentru economie. Insa, daca examinam datele, vedem ca acest lucru este fals", spune Sir Andrew Green, presedinte al Migrationwatch.

"In timp ce numarul locurilor de munca pentru imigranti a crescut, cel pentru britanici a scazut. Iata "beneficiile" imigratiei necontrolate", a adaugat el.

Guvernul britanic a redus, luna trecuta, numarul permiselor de munca disponibile pentru imigrantii care nu provin din Uniunea Europeana.

Phil Woolas, ministrul pentru Imigratie, a declarat ca muncitorii din afara tari au produs 14,2 miliarde de lire sterline pentru economia Marii Britanii, in 2007. "Guvernul a spus clar ca va migrarea va functiona doar daca aduce beneficii poporului britanic. De aceea, noul nostru sistem permite intrarea doar acelor muncitori de care avem nevoie, nu mai multi", a declarat Woolas. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”