Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 15 iunie 2009

Sibiu: Tânăr ucis cu cuţitul în inimă de doi ţigani la marginea Sibiului

Un sibian de 26 de ani a murit sub privirile prietenei sale, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de doi ţigani din Sălaj. Tânărul de 26 de ani, a vrut doar să îi atenţioneze pe tigani din căruţă, de faptul că circulă cu atelajul nesemnalizat.

Tiganii au abandonat căruţele şi au fugit de la locul crimei.
Bogdan, logodnicul fiicei fostului subprefect de Sibiu, Cornel Langa, se întorcea de la Ocna Sibiului, pe Calea Şurii Mici şi a fost cât pe ce să dea peste o caravană de cinci căruţe cu coviltir ale unor ţigani nomazi din Sălaj. Enervat că era să producă un accident, sibianul a oprit ca să le atragă atenţia ţiganilor că circulă fără nicun fel de semnalizare, pe timp de noapte şi nici măcar nu merg pe marginea drumului. Din nefericire pentru el, gestul s-a dovedit necugetat, pentru că doi ţigani ofensaţi, dintr-una dintre căruţe, au ripostat violent. Între Bogdan şi grupul de etnici tigani a izbucnit un incident violent în urma căruia doi dintre ocupanţii unei căruţe i-au aplicat acestuia lovituri cu cuţitele cauzându-i leziuni grave care au condus la decesul victimei, sub privirile logodnicei Raluca. După ce l-au lăsat să zacă într-o baltă de sânge, agresorii au luat-o la fugă cu tot cu neveste şi copii pe câmpul din apropiere. Chiar dacă echipajul operativ al celor de la
SMURD a sosit imediat la locul tragediei, tânărul de 26 de ani nu a mai putut fi salvat, cele trei lovituri de cuţit fiindu-i practice fatale. „Nici nu am apucat să vad ceva. Am auzit ţipete, iar apoi când am ajuns acolo l-am văzut pe băiatul acela căzut jos. Nu mai mişca. Cred că a murit pe loc” a mărturisit un sibian ce trecea prin dreptul locului unde a avut loc oribila crimă. continuare la sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”