Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 7 iulie 2009

”Alfabetul Țiganilor” a fost descifrat de polițiștii italieni

¨Il alfabeto degli zingari˝ în traducere ˝Alfabetul Ţiganilor˝, a fost descifrat de curând de Chestura din Milano.

”Alfabetul Ţiganilor” reprezintă o serie de simboluri, grafitti, cu care sunt marcaţi pereţii locuinţelor care urmează să fie jefuite. Fenomenul este urmărit încă de la începutul anilor ´90 iar până astăzi a fost descoperit un număr de 23 de simboluri. Acestea ajută bandele să se organizeze şi totodată oferă informaţii despre gradul de periculozitate al loviturii care urmează a fi pusă în practică.

Iată unele din simbolurile descifrate: litera ˝M˝ este corelată cu mesajul ¨furt uşor de executat dimineaţa˝, litera ˝N˝ este corelată cu mesajul ˝furt uşor de executat seara˝ iar grupul ˝AM˝ este corelat cu mesajul ¨furt uşor de executat după amiază. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”