Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 23 iulie 2009

Suntem si antisemiti!

Medicii romani sunt pusi la zid pentru ca au incriminat negotul ovulelor de la Sabyc

Trei persoane sunt, deocamdata, arestate in scandalul izbucnit la clinica israeliana Sabyc, acuzate de constituire a unui grup infractional organizat si de organizarea traficului de celule de origine umana in scopul obtinerii unui folos material. Medicii romani, care au acuzat incalcari grave ale deontologiei si juramantului lui Hipocrate risca acum sa fie acuzati de antisemitism, potrivit Asociatiei Mondiale a Medicilor, condusa de medicul israelian Yoram Blachar.
Colegiul Medicilor din Romania risca in mod inutil sa isi atraga acuzatii de antisemitism, comparandu-i pe medicii israelieni cu nazistii, a declarat presedintele Asociatiei Mondiale a Medicilor, doctorul Yoram Blachar, citat de cotidianul Haaretz. Blachar, medic israelian care conduce agentia internationala de etica in domeniul medical, a raspuns astfel declaratiei de marti a profesorului Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, care i-a asimilat pe doctorii israelieni personalului medical de la Auschwitz. Astarastoae a spus ca medicii arestati "au cumparat parti din corpul unor persoane sarace, vulnerabile fara a le informa despre riscuri sau a le spune ca este vorba despre un proiect de cercetare". Potrivit lui Blachar, chiar daca cei doi medici ar fi facut trafic de ovule, acest lucru ar fi la "ani-lumina distanta" de ceea ce se petrecea la Auschwitz.

Comunitatea nuanteaza
Evreii si israelienii care lucreaza in Romania considera ca raidul politiei la clinica Sabyc din Bucuresti ar putea fi atribuit mai degraba concurentei - probabil din partea altor israelieni - decat antisemitismului sau xenofobiei. Rabinul Naftali Deutsch, a explicat ca in Bucuresti exista mai multe clinici de fertilizare israeliene pe care politia "nu le deranjeaza", adaugand ca, "in mod cert, acesta a fost un caz de disputa intre clinici concurente". Presedintele comunitatii evreiesti din Romania, Aurel Vainer, a declarat ca medicii din familia Miron au fost vazuti in masini scumpe, ceea ce " provoaca invidie si oamenii reactioneaza negativ".
Ieri, ministrul Sanatatii, Ion Bazac, a declarat ca medicii israelieni nu aveau voie sa lucreze in centrul Sabyc fara aprobarea Ministerului Sanatatii, iar acestia nu au solicitat la minister un astfel de docu ment. "Niciun medic din afara granitelor nu poate veni sa lucreze in Romania fara aprobarea Ministerului Sanatatii", a spus Bazac, citat de Mediafax. continuarea la ziua.net

7 comentarii:

Corneliu spunea...

Medicii israelieni de la "Sabyc" au incalcat evident legea si urmarea e previzibila si meritata. Ar fi patit exact acelasi lucru si in Israel unde legea e si mai restrictiva.
Tehnica folosita in clinica (am mai scris) este cunoscuta si acceptata in toata lumea, exceptand desigur incalcarea legii.
Dar unii, inclusiv voi, au inceput sa foloseasca in comentarea cazului termeni care n-au nicio legatura cu faptele, precum Mengele si Auschwitz. Acestea sunt intr-adevar exprimari antisemite.
As zice si ca sunt un fel de reactie freudiana pentru a incerca sa transleze aceste "marci" ale solutiei finale tocmai asupra celor care au fost obiectul ei cu scopul de a justifica retroactiv "solutia".
Si mai larg vorbind, orice lucru rau despre evrei e bine venit.
Nu-i asa, baietiSS ?

NS_Local spunea...

Pseudo-medicii israelieni nu aveau drept de practica in Romania. Deci aici nu sunt medici, sunt niste vraci, samani samd numai medici nu. Conditiile oferite de "clinica" au facut unele cupluri israeliene sa reclame Sabyc. Ceea ce face Haaretz este un procedeu rusinos de incercare de acoperire a samsarilor de la Sabyc. Calificativele de Mengele si Auschwitz ar trebui sa revolte conationalii doc. evrei de la Sabyc, dar nu impotriva celor ce le acorda ci impotriva acelora ce i-au folosit pe "clienti" drept cobai.
Si ca o cireasa pe coliva asta apare declaratia urmatoare:

Rabinul Naftali Deutsch, a explicat ca in Bucuresti exista mai multe clinici de fertilizare israeliene pe care politia "nu le deranjeaza", adaugand ca, "in mod cert, acesta a fost un caz de disputa intre clinici concurente".

Deci nu e un caz izolat. Ba si mai grav celelalte clinici ilegale sunt tot ale unor evrei....
Nu Corneliu, nu ne bucura stirile astea. E trist ca pana si pe noi incep sa ne surprinda. Mafia evreiasca in Romania e de o amploare incredibila.

Grig spunea...

Comentariile israelienilor sunt scandaloase. Realitatea este cu mult mai trista. Medici israelieni practicau meseria fara sa aiba acest drept. In principiu, nici nu mai conteaza cetatenia daca rezultatul practicarii ilegale a meseriei este distrugerea vietii unor oameni.

Corneliu spunea...

Cred ca iar va ambalati in gol.
Nu incercati sa semanati confuzie. Va propun sa separati faptele, asa cum sunt ele in realitate:
1. Medicii din acea clinica sunt din punct de vedere profesional medici in toata regula si inca de nivel bun.
2. Ei nu au periclitat viata nimanui, aplicand proceduri si folosind echipament, acceptate si in CE. Tehnicile de fertilizare israeliene sunt printre cele mai avansate existente astazi.
2. In acelasi timp insa, in lacomia lor de castig au incalcat in modul cel mai grosolan sub mai multe aspecte legile din Romania, astfel incat n-am nicio compasiune pentru ei.
De aici si pana a extinde discutia (nu fara intentie) la afirmatii delirante care sa sugereze ca in general aceaste clinici sunt ilegale, pacientii sunt cobai iar medicii sunt vraci, ca sa nu mai vorbim de "incredibila mafie evreiasca" e o distanta de ani lumina.

Benito spunea...

Mania persecutiei este o caracteristica a "rasei" ovreiesti...

Haaretz se intreaba daca in cazul Sabyc nu este vorba de antisemitism.


http://www.ziare.com/Haaretz_Scandalul_cu_ovule_din_Romania_un_caz_de_antisemitismi-829249.html

Daca fura un roman e caz penal, daca fura un jidan atunci este antisemitism...

Benito spunea...

Mai nou "boborul ales" face trafic de organe si in SUA... Daca gheseftul e gras...

http://www.hotnews.ro/stiri-international-5991072-video-razie-anticoruptie-fara-precedent-new-jersey-44-alesi-locali-rabini-arestati-pentru-coruptie-spalare-bani-trafic-organe.htm

NS_Local spunea...

1. Fals. Acei "medici" nu erau medici in Romnia pentru ca nu aveau un atestat delibera practica in tara noastra. Deci, CONFORM LEGILOR NU ERAU DOCTORI IN ROMANIA.

2. Nu stiu despre ce echipament vorbesti tu. Te faci ca uiti ca descinderea Politiei si Procuraturii a pornit dupa ce o pacenta a reclamat conditiile oferite de aceasta clinica.

Acesta clinici sunt ilegale in Romania si in tara lor de bastina, Israel, plus o gramada de tari europene.

Da, e vorba despre o mafie israeliana. Ea e conturata tocmai de vorbele Rabinului Deutsch pe care iarasi te faci ca nu le vezi. Le mai postez inca o data.

Rabinul Naftali Deutsch, a explicat ca in Bucuresti exista mai multe clinici de fertilizare israeliene pe care politia "nu le deranjeaza", adaugand ca, "in mod cert, acesta a fost un caz de disputa intre clinici concurente".

Te faci ca nu vezi nici stirea asta: Razie anticoruptie fara precedent in New Jersey: 44 de alesi locali si rabini, arestati pentru coruptie, spalare de bani si trafic de organe .

Ceea ce irita cel mai mult este parsivitatea cu care evreimea incearca sa acopere toate aceste cazuri cu eticheta de "antisemitism".



Prea multe lucruri te faci ca nu le vezi, Corneliu.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”