Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 iulie 2009

UE avertizeaza: Europa va fi ocupata de imigranti

Autoritatile europene de la Bruxelles au publicat, luni, un raport care arata ca fluxul de imigranti va atinge cote alarmante in Europa in urmatorii ani, astfel ca, in 2060, in Italia, vor fi cu 12 milioane mai multi decat in prezent.

In intreaga zona a Europei se vor inregistra 46,2 milioane de imigranti, informeaza Il Giornale.

Potrivit celor de la Bruxelles, fluxul migrator va fi in Spania de 11,6 milioane si in Germania de 8,2 milioane.

"Conform acestor estimari, transformarea Spaniei si Italiei din tari de origine in tari de destinatie se va realiza in urmatoarele decenii", mai arata raportul.

Din cauza imbatranirii, populatia Italiei va scadea, la fel si cea a Germaniei, Maltei, Greciei, Sloveniei si Slovaciei. Insa populatia va creste in Belgia, Franta, Spania, Irlanda, Cipru, Olanda, Finlanda, Luxembourg, Portugalia si Austria.

Raportul mai arata ca in 2060 media varstei populatiei din Europa va fi de 55 de ani, astfel ca la zece minori de 15 ani vor fi opt persoane de 80 de ani.

In prezent in Italia sunt circa 4 milioane de imigranti. sursa: ziare.com

1 comentarii:

Corneliu spunea...

Prognoza prezentata este pur si simplu trandafirie. Realitatea azi, in 2009, este deja atat de aproape de aceasta prognoza incat ea poate fi devansata in 2020 (daca prapastiosii vor crede totusi ca vom traversa anul 2012 in liniste).

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”