Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 13 iulie 2009

Ultima runda: Arturo Gatti a fost gasit mort. Sotia sa a fost arestata pentru implicare in moartea lui Arturo.

Sotia lui Gatti a fost arestata pentru implicare in uciderea lui Arturo, conform unui sait de stiri despre lupte. Marele maestru al ringului de box, Arturo Gatti, se afla cu sotia sa in varsta de 23 de ani, Amanda Rodrigues, intr-o statiune de lux de pe plaja braziliana unde a fost gasit mort sambata dimineata.




Gatti, nascut in Italia, dar stabilit la Montreal, era cunoscut drept unul dintre cei mai mari pugilisti din lume si avea porecla "Thunder". El s-a retras din activitate in 2007.

Arturo Gatti a fost adversarul lui Leonard Doroftei in 2004, cand l-a invins prin KO pe roman in repriza a doua, intr-un meci contand pentru centura de campion mondial al categoriei superusoare, versiunea WBC. Dupa acest meci, Doroftei s-a retras din activitate.

"M-a socat. A fost un super sportiv si un super baiat, printre ultimii gladiatori ai ringului. L-am respectat ca om si l-am respectat ca sportiv. Nu m-am gandit niciodata ca o sa moara asa. Super baiat. Imi pare rau de el", a spus Doroftei in exclusivitate pentru www.sport.ro
Ultima runda...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”