Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 10 august 2009

Manifestatie a nationalistilor slovaci impotriva infractionalitatii tiganesti reprimata brutal de politie

Nationalistii slovaci au organizat in data de 9 august, la Šarišských Michaľanech, o manifestatie impotriva infractionalitatii si parazitismului populatiei tiganesti.

Politia nu s-a solidarizat in campania anti-infractionalitate, dar a reusit sa provoace cea mai brutala reprimare a unei manifestatii de dupa 1989.


Nu au fost ocolite nici femeile si nici copiii. Toti au primit gaze lacrimogene, bastoane, picioare, pumni, iar femeile au fost trase de par asa cum se poate vedea dintr-o fotografie. Mai multi participanti la manifestatie au fost raniti si transportati la spital.

Marian Kotleba, liderul organizatiei Slovenska Pospolitost, a fost retinut de politie si eliberat in noaptea de sambata spre duminica.






2 comentarii:

Anonim spunea...

ACAB no comment

Lupta NS spunea...

Cert e ca politistii au devenit niste monstri.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”