Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 23 august 2009

Poliţist bătut de ţigani, la Timişoara


Scandal în toată regula, sâmbătă seară, pe strada Lunei din Timişoara. Mai mulţi ţigani au luat la bătaie un poliţist care a intervenit să aplaneze un scandal în familie.

AMBIANŢĂ: "-Nouă ni s-a spus că aţi bătut un poliţist... -Vreţi să dau cu ceva în capul vostru? -Aşa cum aţi dat şi în poliţist? -Da, în poliţist, da. -De ce aţi dat în poliţist? -De smecher!"

SINCRON agent principal DORIAN RIMEL, poliţist agresat: "Am intervenit la o sesizare făcută la dispecerat de o doamnă că este un scandal în familie. Ajunşi la faţa locului, o persoană din familie a vrut să o agreseze pe mama ei, un domn. -Ce v-au făcut? -După cum se vede, mi-a fost ruptă ţinută. -Dar ce au avut cu dumneavoastră? -Pentru că am intervenit la faţa locului!"

Familia bătăuşă a ajuns la poliţie, unde a fost amendată pentru perturbarea ordinii şi liniştii publice, iar procurorii vor decide dacă îi vor acuza de ultraj. dupa sursa:NewsIn

1 comentarii:

Anonim spunea...

a fost si vina politistului ca nu a tras

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”