Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 27 septembrie 2009

Cum îl putem sprijini pe ION COJA?

1. Principalul sprijin de care este nevoie acum sunt semnăturile. Aceste semnături se pot obține și on line, prin Internet. Puteți trimite propria adeziune, dar mai ales este util să trimiteți și adeziunile unor prieteni, rude, colegi, cât mai mulți, pe care îi puteți contacta în acest sens. Adeziunea fiecăruia se materializează prin trimiterea următoarelor date personale: (a) nume si prenume (b) data nașterii (c) adresa (d) actul de identitate, seria și numărul, cu precizarea P(pașaport), BI (buletin de identitate) sau CI (carte de identitate).

După cum se vede, nu este nevoie de CNP (codul numeric personal), pe care este bine să-l ținem secret. Aceste date se trimit pe adresa listanationala@yahoo.com
*

2. Deoarece mass media se preface că nu există niciun ION COJA, trebuie să contracarăm această strategie murdară prin Internet și prin alte posibilități de a comunica unii cu alții, inclusiv prin telefon, prin viu grai, prin scris etc., pentru a răspândi vestea bună că a apărut în fine un candidat credibil, pe care să nu-ți fie rușine să-l votezi. Blocajul mediatic poate fi depășit și cu ajutorul presei locale, a posturilor radio-Tv locale, care sunt mult mai independente decât cele centrale. Dacă aveți cunoștințe printre ziariștii din aceste medii, convingeți-i să-l sprijine pe candidatul Dumneavoastră, ION COJA să fie invitat sau intervievat împreună cu alți candidați, pentru a se vedea diferența.


3. Cine este ION COJA? Aveți informații suficiente despre ION COJA pe site-ul intitulat
www.ioncoja.ro, pe site puteți pune întrebări, puteți cere lămuririle dorite etc. Veți primi răspuns de la dl ION COJA în persoană. Spre deosebire de ceilalți președinți post-decembriști, ION COJA nu are nimic de ascuns despre sine însuși, despre familie, părinți, soție etc. ION COJA are un trecut curat, așa cum îl au majoritatea românilor, mai puțin cei care au intrat în politică. Așadar, informați-vă cu privire la ION COJA și dacă veți constata că este candidatul pe care îl veți vota, nu vă opriți la atât și încercați să-i lămuriți și pe ceilalți cunoscuți că de data aceasta au cu cine să voteze și să o facă! Să nu mai absenteze de la vot! ION COJA are nevoie de voluntariatul nostru. Așa cum el s-a înscris voluntar în cursa prezidențială, din sentimentul datoriei de om și de român, același sentiment să ne mâne și pe noi. Nu Coja, ci Țara are nevoie de voluntariatul nostru activ în sprijinul candidaturii lui ION COJA.

4. Pentru cei care pot sprijini și financiar campania dlui ION COJA, veți găsi pe site-ul www.ioncoja.ro la Contacte, informațiile și referințele necesare. Sunt foarte utili cei care pot oferi servicii tipografice. Eventual și alte servicii, pe care mintea Dumneavoastră le poate imagina. Nu pregeta! Nu se știe când vom mai avea o ocazie atât de favorabilă pentru a instaura dreptatea, demnitatea și legalitatea în România! ION COJA este capabil să facă începutul revenirii noastre la normalitate. Poate chiar mai mult!

Grupul de sprijin PRO PATRIA

București, 18 septembrie 2009
_________________________________________________________________________ *Nota: Pentru cei din Timisoara care doresc sa stranga semnaturi de sustinere a candidaturii domnului profesor Ion Coja, va rugam sa trimiteti listele sau si o singura adeziune la adresa de e-mail: lupta_ns@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”