Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 2 septembrie 2009

Antifa vs. musulmani

Tineri anti-fascisti, anti-rasisti, anti-nationalisti, pro-imigratie merg sa isi propovaduiasca dragostea si atasamentul total fata de societatea multi-culturala. Si ce loc ar fi mai potrivit pentru ei decat Rosengard, un district in Malmö, Suedia, unde populatia este formata in proportie de 84% din imigranti. Imigranti musulmani. Visul oricarui militant antifa. Numai ca nu au banuit ce se va intampla atunci cand le vor vorbi musulmanilor despre toleranta fata de homosexualitate si egalitatea de sanse intre barbati si femei. Pumni peste cap, picioare in fund si... prindeti buzul din urma, papagalilor.
Oare la demonstratiile militantilor musulmani vor mai fi prezenti?


3 comentarii:

Lucius Fascius spunea...

musulmanii astia sunt niste fascisti :D

costin spunea...

Ati prins ideea, dar doar partial. In limitele impuse de idelologia socialista din care va reventicati..cea nationalista. Antifa umbla cu cea internationalista pe steag, tot socialism. Diferentele sint minime, de unde vad eu lucrurile.

Lupta NS spunea...

Categoric nu stati unde trebuie. Schimbati locul sau macar unghiul de privire. :)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”