Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Militant anti-avort, împuşcat în SUA

Un bărbat de 63 de ani, care protesta împotriva avorturilor, a fost împuşcat mortal, ieri, în apropierea unui liceu din Michigan, în nordul Statelor Unite, scrie AFP.

James Pouillon, care purta o pancartă împotriva avorturilor, a fost ţinta mai multor focuri de armă trase dintr-o maşină, în jurul orei locale 07.20 (14.20, ora României). Poliţia l-a prins pe cel care a tras, după ce martorii au notat numărul de înmatriculare.

În cursul interogatoriului, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că l-a împuşcat şi pe proprietarul unei cariere de piatră din regiune. Victima, Mike Fuoss, în vârstă de 61 de ani, a fost descoperită moartă în biroul său.

Suspectul o cunoştea pe cea de-a doua victimă, însă poliţia nu a oferit detalii despre o eventuală legătură cu militantul împotriva avorturilor, nici cu privire la motivul pentru care acesta a fost ucis, potrivit publicaţiei USA Today.

Judy Cliver, o militantă împotriva avorturilor care era prietenă cu James Pouillon,a explicat că acesta se plasa în mod regulat în aceleaşi locuri pentru a protesta, mai ales în apropierea clinicilor care practică întreruperi de sarcină.

"Într-o zi mi-a spus chiar că era pregătit să moară pentru convingerile sale", a declarat aceasta, pentru ziarul local Flint Journal. sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”