Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 12 septembrie 2009

O asistenta maternala risca sa-si piarda licenta din cauza convingerilor national-socialiste

O asistentă maternală din Antwerp, Belgia, admiratoare declarată a lui Adolf Hitler, va fi chemată în faţa instanţei şi este foarte probabil să i se retragă licenţa.

Femeia, care susţine că este căsătorită cu un “fost nazist”, are atârnat în holul casei sale un portret al fostului lider german, mai multe titluri de literatură naţional-socialistă şi un steag al unei organizaţii flamande radicale, scoase în afara legii. Având în vedere toate acestea, femeia a atras atenţia asupra sa stârnind o polemică media cu privire la dezvoltarea copiilor într-un astfel de mediu.

Vorbind la postul de televiziune VRT, femeia a comparat prezenţa turcilor şi marocanilor în Flandra cu cea a evreilor în Germania anilor ‘30 şi ‘40. În continuare Hitler a fost descris drept “un mare vizionar, un om cu idei fantastice”, informează cotidianul La Libre Belgique.

Femeia şi soţul acesteia au fost excluşi din partidul flamand anti-imigraţionist Vlaams Belang, catalogat ca fiind de “extremă dreaptă”, din cauza opiniilor lor considerate prea radicale.

Ministrul Tineretului din regiunea Flandra, Jo Vandeurzen, a declarat că deşi respectă dreptul la liberă exprimare, opiniile doamnei în cauză, făcute publice de postul VRT, sunt “inacceptabile şi intolerabile”. sursa: frontpress.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”